Vakantie?

Door SayWhatAgain! op zaterdag 9 augustus 2008 01:23 - Reacties (3)
Categorie: -, Views: 6.687

Het is alweer een poosje geleden sinds ik mijn openhartige post deed en dat komt dit keer niet door mijn lamlendigheid maar omdat ik het druk heb. Oke... ťn door m'n lamlendigheid.
Vorig blog had trouwens best een paar moeilijk leesbare zinnen, dus ik zal dit keer proberen leesbaar te houden.
Maar goed, ik heb het druk! Studenten hebben vanaf juli tot en met half augustus vakantie. Dat is voor mij de ideale gelegenheid om even goed bij te verdienen door bijna full-time te gaan werken. En dat bevalt prima, ik vermaak me wel op m'n werk. Je houdt alleen zo weinig tijd over voor de andere dingen die je wilt of moet doen.
Naast het werken probeer ik 4 ŗ 5 keer per week te sporten, dus daar ben je ook al een uurtje of 10 aan kwijt. Lekker de nieuwe State Of Trance op en een uurtje of anderhalf even helemaal niets dan fysiek bezig zijn. Dat maakt je hoofd lekker leeg.
Verder een beetje huishouding doen; ik ben best netjes al zeg ik het zelf, maar nu smokkel ik er toch behoorlijk mee. Maar goed, ietsje minder kritisch naar de staat van je kamer kijken (als ik toch de hele tijd aan het werk ben, zie ik het stof toch niet) en dan kun je de stofzuig frequentie omlaag gooien. Wassen moet helaas wel blijven gebeuren, omdat onderbroeken omdraaien een leuke theorie is, maar ik het in praktijk liever niet toepas. Dat warme weer helpt er natuurlijk ook niet bij: slecht slapen en je driemaal in de rondte zweten 's nachts.
Dan moet je natuurlijk nog je sociale contacten een beetje onderhouden. En dan niet via Hyves, maar gewoon irl. Wel erg leuk; dagje Dance Valley, airshow in Sanicole, uit eten, potje snooker, even ergens wat drinken. Leuke dingen die je eigenlijk veel te weinig doet...
Momenteel heb ik het ook druk met het uitzoeken welke nieuwe telefoon ik wil. Ik mag mijn contract binnenkort weer vernieuwen en dat brengt de nodige kopzorgen. Ik zit bij Orange en kan dus naar T-Mobile. Eerst leek me de nieuwe Iphone 3G wel wat, maar ik volg het ervaringen topic op de voet en er zijn toch teveel problemen mee. Bovendien ben ik al jaren SonyEricsson fan. Mijn oog viel dan ook eerst op de Xperia X1, en die vind ik nog steeds vet, maar voordat deze leverbaar is zijn we wel een paar maanden verder. Daarom heb ik nu mijn hoop gevestigd op de C905, waarvan ik hoop dat 'ie sneller beschikbaar is. Bij zo'n telefoon hoort natuurlijk een goed abonnement. En daar ben ik helemaal nog niet uit. Belangrijk vind ik een onbeperkt internet abo, goede HSDPA dekking en een fatsoenlijk belbundel voor rond de 30 euro per maand. T-Mobile heeft het Flex-abo en PIT, maar of dat snel genoeg is? Eigenlijk zou ik het Iphone abo willen, maar dan zonder Iphone. Vodafone heeft ook een goede internetbundel, maar het is allemaal blox; en dat stapelt de prijs aardig omhoog. Hi heeft ook wel interessante abonnementen, maar ook daar is de specificatie van het internet nou niet je-van-het. Nou ja, volgende week maar eens wat rondbellen, wie weet kom ik nog achter een release-date voor de C905.
En dan is het alweer een week augustus. Over anderhalve week beginnen de herkansingen alweer, dus er moet ook weer gestudeerd worden. Hoezťť!
Na die herkansingen is de start van het nieuwe collegejaar in september, maar dan ga ik eerst even 10 daagjes op een strand in Griekenland liggen. Dŗn is mijn vakantie...

Volgende: Open zijn en fietsen 06-'08 Open zijn en fietsen

Reacties


Door Tweakers user TheCapK, zaterdag 9 augustus 2008 19:59

Je kan ook even wachten met je abbo te vernieuwen. Zeker als je verder nog tevreden bent met je huidige toestel. Heb zo zelf ook nog steeds mijn K750i al is het abbo al verstreken.
Als je hem stilzwijgend door laat lopen kan je altijd nog naderhand eens bellen en kijken wat je kan regelen. Zeker als je dan ook nog wat vergelijkingsmateriaal van andere aanbieders hebt kan dit leuk voordeel opleveren.

Door Tweakers user Torched, zaterdag 9 augustus 2008 20:08

Ken het verhaal :D

In de vakantie 40 uur per week werken en je houdt nagenoeg geen tijd over :(
School is dan wel iets relaxter al kan dat ook de drukke momenten hebben.

Door Tweakers user SayWhatAgain!, zondag 10 augustus 2008 21:31

Ben wel tevreden over m'n huidige K810, maar ik ben redelijk gadgetfreak :+
En ik wil GPS, WiFi en HSDPA op m'n mobiel. Komende week even vragen wanneer ik uiterlijk naar een andere provider kan overstappen.

Reageren is niet meer mogelijk