De start!

Door SayWhatAgain! op dinsdag 8 april 2008 00:01 - Reacties (6)
Categorie: -, Views: 5.309

Tsja, ik moet er ook maar aan geloven, mijn eigen blog. Ik heb al eerder geprobeerd om er een bij te houden, maar algehele desinteresse in het bijhouden er van en bovenal luiheid heeft die poging in de kiem gesmoord. Maar omdat het me toch leuk lijkt om mijn ideeŽn en belevenissen ergens te neer te pennen om ze zo later terug te kunnen lezen, vooral om dat ik vaak morgen niet meer weet wat ik vandaag heb gedaan, doe ik een nieuwe poging.

Dus nu maar opnieuw, maar nu op m'n eigen vertrouwde Tweakers.net. Sinds ik in 2002 Tweakers ontdekte kom ik er zo goed als dagelijks, tenzij ik om de een of andere reden niet van internet ben voorzien. Eerst kwam alleen op de frontpage, maar later vooral ook op het forum, waar ik me in 2004 voor registreerde om zo ook een bijdrage te kunnen leveren. In plaats van 's ochtends een krantje bij de koffie, lees ik mezelf bij op GoT.
Maar goed, het is misschien wel nuttig om mezelf even kort te introduceren, dat scheelt weer heen en weer browsen van m'n profiel en terug. Mijn echte naam is Hemmo, ben alweer 26 jaartjes oud en student aan de TU Delft. Dat studeren neemt natuurlijk veel tijd in beslag, maar een echte student kan natuurlijk niet zonder bijbaan en dat geldt ook voor mij. Dat bijverdienen doe ik bij een landelijke horeca groothandel. Verder heb ik een boven gemiddelde interesse voor computers (duh!) en doe ik aan hardlopen en fitness. Af en toe flink stappen (bij voorkeur in Groningen, mijn geboortestad) en regelmatig een snookertje leggen ben ik ook niet vies van. Mocht er meer interessants te vertellen zijn dan komt dat ter zijner tijd wel aan de orde.

Anyway tot zover de eerste bijdrage aan m'n blog, tot zover de start. Het is de bedoeling dat ik hier een beetje mijn belevenissen en gedachten bij ga houden. Dat kan over van alles gaan, want ik heb de irritante eigenschap veel dingen interessant te vinden dan wel een mening erover te hebben. Ik ben benieuwd of ik het een beetje bij ga houden...

Volgende: Amai, ene microgolfoven! 04-'08 Amai, ene microgolfoven!

Reacties


Door Tweakers user PowerSp00n, dinsdag 8 april 2008 00:48

Succes :p, het probleem van het bijhouden van een blog ken ik...

Door Tweakers user SayWhatAgain!, dinsdag 8 april 2008 11:31

Hehe...dank je. Vaak denk ik: wat zal het anderen schelen wat ik denk/beleef etc, en laat het dus maar achterwege dan. Hopelijk trek ik me daar nu minder van aan.

Door Tweakers user 4ourty2, dinsdag 8 april 2008 12:55

Je eerste post heb ik helemaal uitgelezen dat is een gunstig teken :P .
Misschien zelf ook maar eens een blogje starten. Ik zit eigenlijk altijd met hetzelfde dilemma als jou.

Door Tweakers user -JeeDee-, dinsdag 8 april 2008 16:55

Haha, heb in ieder geval drie matchende interesses: fitness (maar wie doet dat tegenwoordig nou niet?), stappen in Groningen en snookeren.
Vanmiddag nog gesnookerd, maar het niveau is nog steeds matig!
Mijn record staat nu op 7 op rij! Maar meestal houdt het na 4 ballen wel op...

Door Tweakers user JapyDooge, dinsdag 8 april 2008 18:25

Ah dat probleem heb ik ook altijd met bijhouden, nu ben ik een tech-only blog begonnen, dat gaat beter :P

Door Tweakers user SayWhatAgain!, dinsdag 8 april 2008 23:37

@ Jeedee: Groningen ftw! En qua snookeren, ik tel nooit echt maar m'n gemiddelde score ligt zo rond de 50 punten per frame. Nog veel ruimte voor verbetering zeg maar :)

@ JapyDooge: Da's ook een oplossing ja. Voor me zelf probeer ik het zo breed mogelijk te houden om zo veel mogelijk stof te hebben.

Reageren is niet meer mogelijk